Træpilleovne

Hvorfor vælge en pilleovn?

Pilleoven er fremtidens opvarmningskilde
Flere faktorer bidrager til, at vi kommer til at se en masse til pilleovnene i fremtiden.

Her er en række fordele ved pilleovne:

Gavner miljøet og din pengepung
Pilleovne benytter træpiller, der fremstilles af savsmuld og træstykker. Samtidigt er træpillerne CO2 neutrale, hvilket imødekommer den moderne verdens kritiske syn på, hvad der er godt for miljøet.

At træpillerne er CO2 neutrale, vil sige, at den mængde CO2, træpillerne frigiver ved forbrænding, ikke overstiger den mængde CO2, det oprindelige træ tidligere har optaget under sin vækst.

Derudover er pilleovne også en økonomisk bevidst løsning, samt en løsning, hvor du slipper for konstant at skulle tænke på at holde gang i varmen takket være overskueligheden ved brug af træpiller.

Hygge ved flammerne – begrænset vedligeholdelse
Takket være det automatiske og brugervenlige system, der følger med en pilleovn, kan du bruge mindre tid på vedligeholdelsen og i stedet koncentrere dig om at nyde den jævne varme, som pilleovnen spreder i hele huset.

Nem at håndtere
Som før nævnt kan pilleovnene holdes i gang i længere tid ad gangen – og sågar mens du ikke selv er hjemme – hvilket naturligvis gør, at du slipper for det ekstra arbejde, der eksempelvis er ved en almindelig brændeovn, der meget oftere kræver at skulle holdes i gang.

Besøg Thermorossi på  www.thermorossi.as

For hjælp med finansiering, besøg SparXpres