– Aduro

Aduro Hybrid I

Den smukkeste pilleovn i verden? Den mest brugervenlige brændeovn i verden? Eller måske begge dele – og meget mere. Vi kalder ovnen Aduro H1 – Hybridovnen. Navnet signalerer fremtid og understreger, at ovnen kan fungere med både piller og almindelig brænde. Brænde til det hyggelige og klassiske bål og piller til opvarmning.

Aduro Hybridovnen er en moderne brændeovn, der kan fungere helt på linje med andre svanemærkede brændeovne på markedet. Den har et flot flammebillede, virker uden strøm og er lydløs. Den er samtidig udstyret med Aduro-tronic, der sikrer en enkel betjening og mest mulig energi ud af træet.

Hertil kommer alle pilleovnens fordele.

Med Aduro H1 kan du tænde op, når du ikke er hjemme. Du kan let betjene ovnen med mobilen og følge forbrændingen hele tiden. Ovnen kræver tilslutning til et stabilt wi-fi net i huset. App virker på de mest gængse mobiltelefoner.

Aduro H1 er gennemtestet og godkendt på teknologisk institut efter alle europæiske normer. Ovnen opfylder de skrappeste EU-miljøkrav til både brændeovne og pilleovne, der træder i kraft i 2022.

Besøg Aduro på www.aduro.dk

For hjælp med finansiering, besøg SparXpres